Zoek
Alle categorieën
    Menu Sluiten

    Kasteeltje

    Artikelnummer:: 704
    €2,55
    i h

    Ingrediënten
    suiker, ei, eipoeder, tarwebloem, amandelen, room (melk), tarwezetmeel, plantaardige olie(raapzaad), water, peer, gemodificeerd zetmeel(E1414 (geacetyleerd dizetmeelfosfaat), E1422 (geacetyleerd dizetmeeladipaat)), roomboter (melk), stabilisator(E420 (sorbitol), E415 (xanthaangom), E407 (carrageen)), perzik, melkpoeder, plantaardig vet(palmpit), glucosestroop, fructose, emulgator(E472b (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur), E477 (propyleenglycolesters van vetzuren), E472a (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur), E433 (polysorbaat 80), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E322 (E322 (lecithine)) (tarwe)), melk (magere), ei-eiwit, glucose-fructosestroop, melkpoeder (magere), rijsmiddel(E450 (difosfaten), E500 (natriumcarbonaten)), ananas, alcohol, druiven, weipoeder (melk), dextrose, kersen, lactose (melk), invertsuikerstroop, melkeiwit, aroma (melk), rum, eigeel, invertase, zout, antioxidant(E300 (ascorbinezuur)), conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat)), geleermiddel(E450 (difosfaten), E339 (natriumfosfaten), E516 (calciumsulfaat)), glansmiddel(E904 (schellak)), kleurstof(E160a (carotenen), E127 (erytrosine), E171 (titaandioxide), E161b (luteîe), E120 (karmijnzuur), E160b (annatto), E133 (briljantblauw FCF)), verdikkingsmiddel(E401 (natriumalginaat), E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), E404 (calciumalginaat), E415 (xanthaangom)), voedingszuur(E330 (citroenzuur))

    Allergenen
    ei, gluten bevattende granen, melk, noten

    Voedingswaarden per 100 gram
    Voedingswaarden per 100 gram : Energie 1188 Kj (284 Kcal), Vetten 9.8 g., Vetten verzadigd 5.0 g., Koolhydraten 44.3 g., Suikers 32.5 g., Eiwitten 4.4 g., Zout 0.00 g.

    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeeldingen van Worstenbroodje
    Afbeeldingen van Tompouce

    Tompouce

    €2,50
    Afbeeldingen van Rozijnenbol Mini 6x
    Afbeeldingen van Croissant Ham Kaas