Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  RSS

  Onze uitblinkers

  GildeSpelt Extra
  GildeSpelt Extra
  Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.
  Zonnebloembrood
  Zonnebloembrood
  Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.
  BunderBrood
  BunderBrood
  BunderBrood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes BunderBrood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.
  GildeKorn
  GildeKorn
  Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.
  Paasbrood met Saffraan
  Paasbrood met Saffraan
  Naast het brede assortiment van brood en gebak heeft uw echte bakker een heel bijzonder product, uniek in bakkend Nederland! Akershoek Uw echte bakker bakt al jaren het goud gele paasbrood met saffraan Volgens oud geheim familie recept dat al van generatie op generatie wordt overgedragen bakken wij paasbroden met een uniek specerij Saffraan. Niemand weet waar het vandaan komt maar dat het thuis hoort in een rij van tradities staat als een paal boven water, iets waar Ouddorp door omringd is. Misschien ligt daar de oorsprong van het bijzondere brood.
  Blog archief